Bisidder eller Partsrepræsentant

Alle har ret til en bisidder  

Mange mennesker har svært ved at gå alene til vanskelige samtaler/møder; andre er måske usikre eller skeptiske overfor, om deres rettigheder nu også tilgodeses.

Her kan en bisidder hjælpe ved, at støtte dig på det personlige plan.

Det kan f.eks. være i forbindelse med møde på Jobcenter med Sagsbehandler , i  Kommunen Børn/unge-rådgivning eller i  Statforvaltningen enten ved sygdom,- børnsager, skilsmisse/samværsager, m.m.

Her kan jeg som privat socialrådgiver hjælpe dig.

Mennesker med sygdom der er langstidessygmeldte eller gået ned med stress, kroniske smerter, cancer, piskesmæld m.m, der har svært med at huske eller får spurgt ind til det hele.

Vi kan sammen, forud for mødet lave en liste med de spørgsmål som du har til din sag, og jeg kan guide dig i den retning som er rigtig for dig. Langtidssygemeldt- bange for ikke at kunne komme tilbage på arbejdsmarkedet som tidligere- tanken hvor er vi nu- hvad skal der ske , DET kan jeg Hjælpe dig med og guide dig til den rigtige løsning, i et tempo der passer dig.
du ønsker så dit stress niveau bliver meget lavere. Du vil opleve at din situation bliver meget nemmere for dig fremover og i det givne møde

Jeg har stor erfaring med at skabe: Ro, god dialog og konstruktivt samarbejde rundt om mig.

En bisidder kan ikke træffe beslutninger på dine vegne eller kræve taleret ved møder med kommunen. Men vi kan sammen efterfølgende finde ud af hvilken vej der er den rette for dig. Privat socialrådgiver kan også indgå som partsrepræsentant, hvilket betyder, at jeg fører din sag på dine vegne. Du bestemmer selv hvornår privat socialrådgiver skal indgå som partsrepræsentant.

Du kan når som helst trække dit ønske om partsrepræsentation tilbage.

Jeg arbejder i hele landet og er 2 gange om ugen i København. og engang om ugen i Århus.

Der kan være fordele og ulemper ved begge modeller. Hvis du vil høre nærmere, kan du kontakte privat socialrådgiver.