Familierådgivning

Familierådgivning er til Jer personligt

Har du/ fået en børnesag i kommune? Har du brug for en som guider dig?  eller drøfter din børnesag med dig- som kender dine rettigheder,- står du med en § 50 undersøgelse som du ikke er enig i eller bliver du truet med anbringelse af dine børn.

Hvad er en § 50 undersøgelse?

En § 50 undersøgelse bliver som regel iværksat efter en underretning- der kan komme fra sundhedsplejersken- børnehaven- skolen- naboer- eller politiet.

En § 50 undersøgelse er en undersøgelse om dine børns trivsel og udvikling- den indeholde forskellige elementer – baggrund hvorfor § 50 undersøgelsen er påbegyndt- samtaler med dig- observationer mellem dig/jer og børnene- indhentelse af oplysninger fra evt- børnehaven-skolen-tandlægen- lægen- sundhedsplejesken, PPR- o.s.v alle som I eller Jeres barn er i kontakt med i hverdagen og som kender jeres barn.

Jeg har erfaring, ekspertise, jeg kender dine rettigheder, jeg arbejder som Din Privat Socialrådgiver, jeg støtter dig og dine.

Mangler der handleplan eller forældrehandleplan ? er du ikke blevet tilbudt en § 54 støttesperson, så kontakt mig.

Har du brug for andet i forbindelse med en børnesag, til dig og dine børn eller mand,- det kan være sig psykologsamtaler eller terapueter for, at komme videre i dit liv- får den rigtige sorgbearbejdelse så i alle igen er på rette vej- Så kontakt mig som din Privat Socialrådgiver – jeg arbejder udelukkende sammen med professionelle inden for området.

Har kommunen glemt, at udfærdige en § 50 undersøgelse eller mangler de fortsat en handleplan efter flere måneder, kontakt mig  din Privat Socialrådgiver og vi finder sammen vejen, hvor respekten for dig altid er tilstede.

Har kommune glemt din retssikkerhed-  bliver der talt hen over hovedet på dig- få dig en bisidder som kender området gennem mange år- erfaring på det områder er en forudsætning for, at du får den rigtige hjælp og støtte i så kompleks og svære sager som omhandler Jeres børn- Sikre dig, at din Privat Socialrådgiver har erfaring på området, det har jeg.

Står i som forældre med en et barn/ung som er kommet  på den forkerte sti, med kriminalitet, misbrug- kan I ikke få kommune til at samarbejder- så lad os arbejde sammen- har stor erfaring med at det lykkedes.

I er sat i egen betaling, og mangler i overblikket over hvad der er Jeres rettigheder så kontakt mig- det er ikke alle afgørelse der er korrekte fra  kommunen.

Så ring og lav en aftale – eller drøft din sag med mig. Jeg har arbejder som myndighedssagsbehandler gennem mange år. Har du brug for en uvildig til at tale sagen igennem med eller til at observere dig og dine børns samspil? Jeg har stor erfaring på området. Som Din Privat Socialrådgiver, vælger du en som har  mange års erfaring fra området. Jeg har tidligere arbejdet som myndighedsagbehandler gennem mange år i forskellige kommuner, jeg har arbejdet som konsulent i forskellige kommune med svære børnesager, jeg har været med til at udvikle området.

Kontrakt Trygt Privat Socialrådgiver Gitte Møller.

Jeg arbejder og har kontakt med en af de bedste advokater på området Anders Brøndved.

Se mine anbefalinger  fra mange forskellige mennesker på næste side. Det handler om dig, dine børn og familie – får denne rette Privat Socialrådgiver med erfaringen i orden.