Profil Billede

Gitte Møller
Gitte MøllerSocialrådgiver

Jeg kan hjælpe dig med faglig og personlig støtte til

 • Sygedagpengesager
 • Pensionssager
 • Dagpengesager
 • Kommunale ankesager.
 • Skilsmissesager og problemer omkring bodeling
 • Bopælsret
 • Samvær med børn.
 • Terapi og personlig støtte
 • Familierådgivning.
 • Børn og Unge
 • Arbejdsskadesager

Velkommen til Privat Socialrådgiver

Velkommen til Privat Socialrådgiver. Mit navn er Gitte Møller.

Jeg startede Privat Socialrådgiver tilbage i 2007, hvor jeg har kørt som specialist for mange af landets kommuner. Jeg arbejdede med børnesager, sygedagpenge og fleksjobsager. I 2010 begyndte jeg udelukkende at arbejde for private kunder som havde problemer med deres respektive kommuner.

Hvorfor begyndte jeg på det?

Jeg kunne se, at det socialfaglige var på vej ud og at borgerne udelukkende blev ét nummer og mange kom i klemme i systemet.

Hvad er min baggrund for at kunne arbejde som selvstændig socialrådgiver:

Jeg har arbejdet indenfor psykiatrien i 10 år. Været med til at opstarte støtte-kontaktpersonsordninger og været med i mange forskellige projekter. Etableret væresteder for psykisk syge og blandingsmisbrugerere. Arbejdet i Børn og Ungeforvaltning som myndighedssagbehandler igennem 10 år og arbejdet tværfagligt gennem lange perioder.  Jeg har været ansat som konsulent/specialist i sygedagpenge og fleksjobssager, hvor jeg har gennemgået sagsakter for fejl.

Jeg tog beslutningen om, at bliver selvstændig fordi jeg brænder for mit fag. Jeg ønsker at guide og støtte mennesker i at finde løsninger!
Jeg ser muligheder frem for begrænsninger. Ved Privat Socialrådgiver finder i den samme person hver gang.

Mit firma er et enkeltmandsfirma der udelukkende arbejder på, at mine kunder kan komme i kontakt med mig indenfor 24 timer.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du eller en af dine pårørende står i en svær situation lige nu.

Udover  Socialrådgiver, er  jeg uddannet krops- og gestaltterapeut, supervisor, coach og sorg- og traumeterapeut. Jeg har startet Privat Socialrådgivning, fordi jeg gerne vil hjælpe mennesker på vej mod bedre tider.

Min hjælp til dig består for det første af kompetent faglig vejledning til love og paragraffer. Jeg er altid opdateret i henhold til ny lovgivning og deltager løbende i efteruddannelses og andre relevante kurser.

For det andet kan jeg hjælpe dig med samtaler i fred og ro – hvis du har brug for rum og tryghed. Jeg er en god lytter, som har bred erfaring med terapeutiske samtaler.

Så har du brug for en Privat Socialrådgiver, der som en af de eneste har erfaring fra det offentlige?

Så har du brug for mig, da jeg kender det indefra.

Kontakt mig her

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om min personlige og faglige støtte til dig.

Kontakt mig her