Sygedagpenge

SPØRGER DU DIG SELV, OM DU BLIVER GLAD FOR MORGENSOLEN IGEN?

Livet er ikke som før, når du bliver ramt af sygdom eller arbejdsskade. Du kan ikke det samme som før. Måske føler du, at du heller ikke er den samme mere. Når du er syg eller skadet, kan du måske ikke længere gøre enkle ting som, at gå dig en tur ud i det blå. Eller du er måske plaget af frygt, smerter, stress eller bekymringer om fremtiden.

Som Privat socialrådgiver har jeg mangeårig erfaring med arbejdet i det kommunale system. Jeg kender regler og paragraffer og arbejder målrettet på at løse din sag.

HER KAN JEG HJÆLPE

Når en langtidssygdom eller arbejdsskade rammer dig, er din hverdag ikke mere den samme.

Angsten for at miste sin arbejdsevne og ikke længere kan forsøger sig selv- gør at vi som mennesker går i tomgang- hvor vores tanker ikke føre os de rigtige steder hen.

Hvis pengene også er et problem – måske fordi kommunen  sender din sag for rehabiliteringsteamet,  til et jobafklaringsforløb eller ressourceforløb uden at overveje forlængelsemulighederne efter Lov om sygedagpenge § 27 – kan hverdagen forvandle sig til kaos. Du har brug for at koncentrere dig om dit helbred, hvis du er ramt af sygdom eller arbejdsskade. Jeg fokuserer på, at løse din sag med kommunen.

Jeg kan hjælpe dig med sager ved Rehabiliteringstemaet, som bisidder,  – sygedagpenge –kontanthjælp-  arbejdsskade – klagesager mod kommunen.

Gennem mine mange uddannelser har jeg lært, at der ikke bare er en vej at gå, men flere veje for at få den bedste livskvalitet og en hverdag hvor man fortsat føler at man lever.

Jeg har via min terapeutiske/coach- og socialrådgiver uddannelse stor erfaring med at se dig som menneske, og sammen med dig finde den rigtige vej for dig.

SÅDAN ARBEJDER JEG MED DIN KOMMUNALE SAG

Jeg sikrer, at din sag bliver afgjort efter reglerne, så du får, hvad du har krav på. Når du skal til møder med kommunen, tager jeg gerne med som din bisidder. Jeg kan udforme ankeskrivelser for dig. Hvis du har brug for hjælp fra Arbejdsskadestyrelsen, kan jeg stå for kontakten.